Iklan

08 July 2011

Sempena bulan kelahiranku....

Salam...bulan nie adalah hari lahirku...aku ingat nak wat buatlah sesuatu yang kurang luar biasa iaitu...contest...ok x?xceli x tau nak mula mcmana...oklah senang citer pertama sekali sesiapa yang nak join pastikan dah follow blog aku ni k...korang dikehendaki buat satu n3 mengenai blog aku nie...dan serta kan sekali alamat blog aku ni



 http://www.manismadu84.blogspot.com/



lepas dah buat n3 tu korang mestilah tag kan kepada 5 orang rakan2 anda yg lain...and last sekali korang copy paste kan n3 tu di komen n3 ini...ok faham?...

Hadiahnya ialah....salah satu hangbag yang aku publish kat di n3 yang lepas silalah tinjau....pilih yang mana berkenan hitam atau krim....tapi kalo korang rasa tak berminat aku x de hal punya...aku buat n3 ni pon just nak kongsi dgn rakan blogger yg lain ....wat mase nie hadiah nya mungkin x berapa menarik sb aku pun baru firstime wat contest kan...

Oklah,,,sampai sini dululah ye..kang aku wat panjang2 korang malas nak baca plak...anyway,tarikh tutup contents ni sehingga 20 JULAI 2011 (genap usiaku yg ke 27)

4 comments:

MFI said...

maaf cik manis madu..tapi rasanya anda tersalah type kot..anda tertulis "contents" yang bermaksud isi kandungan.."contest" pula bermaksud peraduan..

saya nak join..tapi tak bape paham la cara dia..maklum la..blogger baru..
hehee..

hunnyAPIS said...

ok suda join...tanda sokongan sy ke cik manis madu :)

http://hunnyapis.blogspot.com/2011/07/happy-birthday-cik-manismadu84.html

azkiyafarhana said...

saye pun da join jugak ;)
dan kalau ade masa ambillah award kat blog saye ;)
ni tok contesthttp://azkiyafarhana.blogspot.com/2011/07/contest-sempena-birthday-manismadu.html

link ni nak bg award for u http://azkiyafarhana.blogspot.com/2011/07/cute-award-cute-people.html

Bila Ku Kata Cinta... said...

salam kenal sis....