Iklan

12 August 2011

Guru Besar Bersara

Salam....hulawai lama den tak update blog nie...anyway kalini aku nak story pasal cerita yang dah agak2 basi tentang majlis persaraan guru besar sekolah anak2 aku pada 6/7/2011 hari tu...masa aku hantar anak aku yang darjah 2 tu tetiba nampak orang ramai kat perkarangan sekolah,ingatkan ada apa rupa2nya pelajar beratur untuk bersalaman dengan guru besar yang akan bersara pada esoknya...nak cerita banayak pon x berapa best apa kata kita layan video n pic yang sempat aku rakam kan...






  video

1 comment:

Dalila Hamid said...

time tu mesti sedih budak2 sekolah...